Bli en av oss!

Vår vision är att bli kundens bästa val. För att nå dit måste vi förstå kundernas behov och erbjuda konkreta mervärden. Vi måste också finnas där kunderna är. Våra kunder och marknaden är i konstant utveckling. Det är vi också. Vi letar alltid efter människor som delar vår passion för verktyg och maskiner, affärer och våra värderingar.

HR kontakt: jenny.hallberg@luna.se

Som Content Inbound Marketing Manger hos Luna tänker du stort, nytt och utanför boxen. Ditt ansvar är att konvertera trafik till köpande kunder genom att identifiera relevant information och utifrån det, skapa intresseväckande innehåll till våra hemsidor.

LÄS MER

Som E-commerce Manager hos Luna får du fullt ansvar att driva de affärer som sker via hemsidan. I samverkan med övriga sälj- och marknadsföringsaktiviteter och din kreativa ådra, bidrar du till att öka bolagets totala effektivitet och lönsamhet.

LÄS MER

Du kommer att ansvara för och utveckla vår kategori Momentteknik. I rollen som kategorichef kommer du bl.a. agera inköpare, affärsutvecklare och utbildare. Momentteknik är sammansatt av både produkter, tjänster och utbildning för att nå våra kunder inom industriellt underhåll, service samt eftermarknaden inom ”Auto”.

LÄS MER

I rollen som operativ inköpare för förbruknings-material kommer du ingå i vår inköpsavdelning men vara knuten till en eller flera kategorier där du kommer samarbeta med Kategorichef och Produktansvariga.

LÄS MER

Vi söker nu en Product Responsible inom kategorin Lås & Beslag som ska ansvara för att ta fram produkter, koncept och erbjudanden till våra återförsäljare och deras kunder.

LÄS MER

I rollen som Produktområdeschef har du övergripande affärs- och lönsamhetsansvar för produktkategorierna El & Belysning, Lås & Beslag, Bygg, Kök & Rengöring, Trädgård och VVS.

LÄS MER
  • Jag har en positiv och öppen inställning till mina kollegor och omvärlden
  • Jag har en vilja att utvecklas och hitta nya vägar till framgång
  • Jag samarbetar och skapar delaktighet
  • Jag strävar alltid efter att nå uppsatta mål och infria ställda förväntningar
  • Jag är effektiv genom att göra rätt saker på rätt sätt
  • Jag fokuserar på enkelhet
  • Jag tar ett personligt ansvar för mina prestationer och min utveckling
  • Jag tar ansvar och fattar beslut som gynnar hela Lunas verksamhet
  • Jag har ett ansvar att stödja och utveckla mina kollegor