Luna och Grunda går samman

Luna och Grunda går samman och bildar en samlad stark verksamhet med ett heltäckande erbjudande av starka varumärken och tjänster inom verktyg, maskiner, bygg- och industriförnödenheter. Det gemensamma bolaget samlar inköps- och kategoriorganisationen i Luna AB med säljande verksamheter i Luna Sverige AB, Luna Norge AS samt Luna International AB. Vi har en ny samlad säljorganisation i Sverige från 1 april 2017.

KUNDSERVICE

Har du frågor om produkter, pågående kampanjer eller saknar något i ditt sortiment? Vår kundtjänst är kunnig i vårt sortiment och till för att stötta dig i din försäljningsverksamhet. Ring oss på 0322 – 60 62 60.

KUNDSERVICE

DISTRIKTSSÄLJARE

Våra säljare arbetar regionsvis och servar våra återförsäljare med kampanjupplägg, butiksexponering, sortimentsurval samt stöd i försäljningen till viktiga kunder inom industri, bygg, auto och offentlig förvaltning.

DISTRIKTSSÄLJARE

Ökad försäljning genom attraktiv exponering

Luna erbjuder kompletta konceptpaket för många kategorier med exempel på vägg- och säljtorgsexponeringar, skyltpaket, direktreklam samt säljmaterial till dina säljare för bearbetning av kunder på fältet.

FRÅGA DIN SÄLJARE

Har du reklamationer på produkt från dina kunder. Vår kundtjänst hanterar dem för dig. Ring oss på 0322 – 60 60 62.

KONTAKTA KUNDSERVICE

Har du problem med logistik och leveranser från oss. Logga in på Toolstore och använd reklamationshanteringen där.

TILL TOOLSTORE

INTRESSERAD AV AFFÄRER?

Tror du att dina kunder skulle ha nytta av vårt erbjudande eller är du intresserad av att se över dina affärer vad gäller sortiment, logistik och försäljning. Vi träffar dig gärna!

KONTAKTA OSS