640x480

Hultafors - Funktion och precision som känns i handen

Du kan fråga vilken hantverkare som helst. Ska det vara rejäla grejer ska det vara Hultafors. Då vet du nämligen att du får handverktyg som verkligen ger dig bästa möjliga funktion, säkerhet och precision. Verktyg som tål tuffa tag, håller i längden och framförallt känns rätt i handen. Orsaken är egentligen ganska enkel. När vi utvecklar våra produkter gör vi det tillsammans med proffsen. Vi förstår deras arbetssituation och lyssnar på deras behov. De är med och testar produkterna ända fram tills både de och vi är nöjda med resultatet. För oss är det enda sättet att vara helt säkra på att våra verktyg verkligen fungerar i praktiken och underlättar ditt jobb.
Vår kunskap om din och andra hantverkares vardag är smått unik. Likaså vår långa erfarenhet. Allt började 1883 när Karl-Hilmer Johansson Kollén konstruerade den numera världsberömda tumstocken. Sedan dess har vi under 130 år fortsatt att utveckla och tillverka handverktyg för hantverkare. Verktyg som du kan lita på i varje situation, varje dag.

SE PRODUKTER

Hur gör man det som är bäst bättre?

Jo, man finslipar detaljerna. Därför är nya förbättrade Hultafors MST 180 i det mesta sig lik. Med marknadens känsligaste libeller, ISO 9001-certifierad montering för unikt låg tolerans och felmarginal och gedigen vikt som garanterar styvhet och kvalitet.

Grymt grepp, perfekt snitt.

Modern handsåg utvecklad i samarbete med professionella användare. Unik tandning med 3-fas slipning kombinerar effektiv avverkning med fina raka snitt utan flisning.