Mätteknik

Behovet av att mäta, och att mäta rätt, ökar i takt med de krav och önskemål som vi ständigt möter inom alla former av industriverksamhet, inom bygg och hantverk samt i service- och underhållssektorn. Krav på högre noggrannhet och behov av förutsättningar för såväl effektivare som miljövänligare och modernare metoder driver utvecklingen inom Mätteknik.

SE PRODUKTER

Alla vill ha tydlighet!

Detta digitala skjutmått från Limit har stor och lättavläst display och skiljer sig därför från de flesta skjutmått på marknaden. Automatisk avstängning. Omställbar mellan mm och engelsk tum. Mekaniska delar är väl inslipade för mjuk och fin skänkelrörelse. Art nr. 23381-0100

Inspektera, kontrollera, felsök eller dokumentera i trånga och svåråtkomliga
utrymmen. Inspektionskameror.

LÄS MER

Mekaniska handmätdon som skjutmått, gängmätdon, hål- och höjdmätinstrument. Alla användbara i oräkneliga tillämpningar på verkstadsgolvet i alla typer av verksamheter.

Fukt- och temperaturmätning samt mätning av ljud, ljus och daggpunkter för såväl den inre som den yttre miljön på arbetsplatsen. Här finner du också värmekameror.

Luna_Matteknik_Eltest_5_puff

Eltestinstrument för industrielektrikern inom den tillverkande industrin samt ett kompletterande sortiment för verkstads-, service- och underhållssektorn.

För ökad effektivitet och noggrannhet erbjuder Luna flera nivåer av lasermätare från lättanvända avståndsmätare och linjelaser till mer avancerade roterande laser.

Vågar för en rad olika områden: butik/detaljhandel,  lagerverksamhet, godshantering,  livsmedelsindustri, etc.

Leica DISTO™ S910 – Så fungerar P2P funktionen i avståndsmätaren.

Mät snabbt och exakt avståndet mellan två punkter från en plats med avståndsmätaren Leica DISTO ™ S910. Skapa enkelt dokumentation, beräkna takdimensioner och integrera data i BIM eller CAD-program för 3D-visualiseringar. Förbättrade arbetsflöden som sparar värdefull tid och pengar – allt detta på avstånd upp till 300 meter. Se filmen för information om P2P teknologin och dess funktioner.