Tryckluftsteknik

Lunas tryckluftssortiment är sammansatt för att möta både den krävande industrienhetens behov likväl som de enklare behoven i den mindre verkstaden. Erbjudandet omfattar kompressorer, verktyg, tillbehör och därtill relaterade tjänster.

SE VÅR NYA KATALOG

Har du täta och säkra tryckluftssystem?

Visste du att den kanske största boven i tryckluftssystem är läckage? Uppemot 30% av tryckluften ett företag producerar försvinner bort. Regelbunden översyn av tryckluftsanläggningen i jakten på läckor är lönsamt. Vanligtvis återfinns 70-80% av allt läckage nära användaren i slangar, slangklämmor, kopplingar och verktyg. MInimerat läckage bidrar till både bättre miljö och ekonomi.

Läs mer om CEJN’s erbjudande
Luna_Tryckluft_Kompressorer_2_puff

Vårt sortiment omfattar små kolvkompressorer för enklare bruk upp till stora industriella skruvkompressorer för fasta installationer. Vi kombinerar egenutvecklade produkter med externa varumärken för att se till att det finns en kompressor för alla behov.

Luna_Tryckluft_Tryckluftsverktyg_3_puff

Hitta rätt verktyg för de mindre jobben hos varumärket Ferax eller sök bland Lunas breda program av industriverktyg. för mer krävande uppgifter.

Kugghjul_puff

Säkerställ en bekymmersfri drift av din tryckluftsanläggning med ett av våra serviceavtal. Vi erbjuder allt ifrån standardiserade serviceavtal till skräddarsydda serviceupplägg. Läs mer på Service eller leta rätt på en serviceverkstad nära dig.

KONTAKTA OSS