Service till din tjänst 0322 60 60 00

I våra servicecenter tar kunniga servicetekniker hand om dina maskiner när det är dags för service eller reparation. Eftersom vi har tillgång till ett mycket stort sortiment av reservdelar kan det ofta vara lönsamt att reparera din utrustning. RING OSS NÄR DU BEHÖVER SERVICE +46 (0)322 60 60 00

KONTAKTA OSS

Vid köp av en maskin från Luna kan du välja att låta oss installera maskinen i din verksamhet. Protokollet intygar att du fått en korrekt installerad maskin som är funktionstestad på plats och redo att tas i bruk direkt.

LÄS MER

Garantireparationer utförs i första hand av Luna Service i Alingsås. När det gäller större maskiner, över 20 kg, har Ni möjligheten att vända Er till någon av våra auktoriserade serviceverkstäder. Vid garantireparation bifogas kassakvitto, fakturakopia eller garantisedel.

KONTAKTA OSS

Vi erbjuder dig professionell konsultation om din arbetsmiljö och genomför de åtgärder som behövs för att din arbetsmiljö och dina maskiner skall uppfylla aktuella säkerhetskrav. Du får ett utförligt protokoll som redovisar statusen på din utrustning och förslag på åtgärder.

LÄS MER

Serviceprogram för längre livslängd

När du köper en kvalitetsmaskin väljer du att tänka långsiktigt och genom att installera maskinen på rätt sätt och hålla din utrustning i gott skick under hela livslängden blir din investering lönsam. Komplettera din maskininvestering med ett serviceavtal för regelbunden underhållsservice för att optimera din totalekonomi.

LÄS MER

När det passar dig bättre är vi tillgängliga med vår mobila service för att kunna utföra servicearbeten på plats hos dig. Med vår fullutrustade servicebil och erfarna servicetekniker hjälper vi dig få din utrustning åtgärdad utan att den behöver lämna din verksamhet.

KONTAKTA OSS

Genom vårt nätverk av auktoriserade serviceverkstäder har du alltid tillgång till Luna Service på nära håll. Våra servicepartners är specialiserade på Lunas maskiner för att på bästa sätt kunna serva de maskiner ni köpt av oss.

KONTAKTA OSS